У Дніпрі на Січеславській Набережній сталася справжня екологічна катастрофа. Місцеві жителі виявили на місці зграю мертвих птахів.

Про це стало відомо завдяки фотографіям в соцмережах і повідомленням місцевих ЗМІ, пише портал "Політека".

Журналісти зазначають, що птахи впали на узбіччя та на проїжджу частину дороги. Автомобілі, які їдуть по Січеславській Набережній, намагаються об'їхати мертвих птахів, але дорогу буквально вкрито ними. На жаль, причина масової загибелі птахів поки невідома.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що з 1 січня 2020 року українські в'язні отримуватимуть менше хліба на день. Зараз вже відомо, що згідно з новими нормами денну норму хліба в місцях позбавлення волі буде скорочено. При цьому, хоча денна норма хліба для ув'язнених і зменшилася, для них підвищили добову норму цукру і овочів.

"Згідно з постановою покращено добовий набір продуктів харчування за рахунок введення молока, яєць, спецій, сухофруктів (для приготування третьої страви на обід, не було передбачено попередніми нормами), збільшено добову норму видачі цукру, овочів. Разом з тим, зменшено добову норму видачі хліба (у нових нормах передбачено видачу хліба пшеничного з борошна I сорту - 500 г, у діючих нормах - хліб пшеничний з борошна II сорту - 150 г, хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного I сорту - 500 м)", - відзначили в прес-службі відомства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Покровськ Донецької області знайшли труп невідомого підлітка. Про це повідомили в прес-службі місцевого відділу Нацполіції. Тіло було виявлено в ніч на четвер, 7 лютого. За попередніми даними, підліток скоїв суїцид через повішення. Його тіло знайшли на мосту. Тіло хлопчика виявив сусід, який вранці вийшов на роботу.

Нагадаємо, у Польщі українця викинули з вікна: діти чекали батька додому.

Як повідомляв Знай.uа в Одесі СБУ затримала звірячу банду "колекторів": перебили половину міста.

Знай.uа писав, на вокзалі Києва пасажир замість поїзда зустрів власну смерть.