У Києві сталася аварія. На вулиці Олени Теліги зіштовхнулися два легковики марки Mercedes і Peugeot.

Про це повідомили очевидці з місця події, пише "Інфоматор".

Аварія сталася у суботу, 9 лютого, близько 12:20. Відомо, що автомобіль Mercedes рухався по смузі руху громадського транспорту на великій швидкості. Peugeot повертав з середньої смуги на вулицю Кирилівську. Mercedes не пропустив його, вдаривши в бічну частину.

Водій Peugeot намагався уникнути зіткнення. Він ухилявся, вилетів на підвищення та врізався у дерево. А Mercedes на великій швидкості врізався в стовп на узбіччі.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

На момент аварії салоні Peugeot знаходилася дитина і жінка похилого віку. На щастя, ніхто з них не постраждав. У авто марки Mercedes сильно зім'ята передня частина, водії також вцілів. У Peugeot пошкоджений перед і бічна сторона. Деталі події встановлять правоохоронці.

На Кирилловской Mercedes влетел в столб, а Peugeot врезался в дерево

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 9 februari 2019

Нагадаємо, що в Києві легковик влетів у вантажівку і "накивав шинами": копи швидко наздогнали, відео. Крім цього, автомобіль налетів на стовп та парапет. Проте винуватець ДТП був затриманий, а на місце аварії одразу ж викликали поліцію.

Раніше "Знай.ua" писав, що мати жертви Зайцевої вразила силою духу: я не вірю в каяття і роблю це заради пам'яті сина.

Як повідомляв "Знай.ua", на Закарпатті нетверезий водій протаранив будинок: постраждалі залишились під відкритим небом. На фото видно, що машина завдала значної шкоди будинку, проломивши фактично стіну. Зі слів потерпілих, водій був напідпитку.