У Києві сталося страшне ДТП на вулиці Олени Теліги. Mercedes і Peugeot, намагаючись уникнути зіткнення, вилетіли з дороги. В результаті одна з машин на великій швидкості влетіла в стовп, а друга заїхала на пагорб і врізалася в дерево. Інцидент стався вдень суботи, 9 лютого, 19:31, передає Інформатор.

Як розповіли ЗМІ, а пізніше підтвердили в Нацполиции, Mercedes рухався по смузі руху громадського транспорту на великій швидкості. Peugeot повертав з середньої смуги на вулицю Кирилівську. Mercedes не пропустив його, вдаривши в бічну частину. Ухиляючись від зіткнення, Peugeot вилетів на височину і влетів у дерево. А Mercedes на великій швидкості врізався у стовп на узбіччі.

У цій аварії дивом вдалося уникнути постраждалих, хоча машини прийшли в непридатність. У салоні Peugeot перебував дитина і жінка похилого віку.

Нагадаємо, раніше у Львівській області чоловіка госпіталізували з-під коліс автомобіля. Медики в реанімації роблять все можливе.

ДТП сталося в п'ятницю, 8 лютого, у Львівській області. Маршрутка, яка їде за маршрутом "Львів - Старява", втратила пасажира – він випав на ходу. Чоловікові близько 30-35 років.

Інцидент стався близько 20:30 на зупинці громадського транспорту.

Чоловік від отриманих травм втратив свідомість. Його без свідомості доставили в реанімацію.

У повідомленні йшлося про те, що водій маршрутного таксі, яке їде по маршуту "Львів - Старява" почав рух, не впевнившись е переконався в безпеці транспортного засобу.

постраждалий був госпіталізований з травмами голови і доставлені в лікарню.

Нагадаємо, Поліція проводить масові обшуки на Подолі і затримує людей без всяких пояснень. Свою позицію висловив представник організації Євген Карась в Telegram-каналі. "На Контрактовій співробітники поліції затримали і відвезли в РУВС десяток активістів С14. Причин законних - ніяких. Реально - Аваков нарешті визначився зі своїм кандидатом і рятує Юлю від незручного банера. Замість того, щоб розслідувати, хто замовив Катя Гандзюк, міністр внутрішніх справ тепер особисто дає наказ розігнати демонстрантів які ставлять незручні питання", - написав лідер організації.

Як повідомляв Знай.uа в Одесі заблокували діяльність кримінального угруповання, яке спеціалізувалася на вимаганні грошей у громадян. Зокрема, зараз вже відомо, що оперативники спецслужби встановили, що до складу незаконної угруповання входили раніше судимі вихідці з Північного Кавказу. Правоохоронці затримали трьох учасників так званої "силового ланки" угруповання на одній з вулиць Одеси.

Знай.uа писав, українців попередили про пастці з російськими військовими.

https://www.youtube.com/watch?v=PRDFmDfZTwQ