Військову-добровольця альтернативної служби зґвалтували і вбили. Цей кричущий злочин вражає жорстокістю.

Інцидент трапився 7 лютого в Ізраїлі. Батьки 19-річної Орі Ансбахер, повідомили в поліцію про її зникнення. Дівчина була родом із селища Ткоа, проходила альтернативну службу в ЦАХАЛі. Відразу після звернення батьків була розпочата пошукова операція. Про це повідомив журналіст Ігор Левенштейн.

Орі Ансбахер

"Близько 19 години в парковій зоні в єрусалимському районі Ейн Яель, недалеко від Біблійного зоопарку, було виявлено тіло дівчини зі слідами насильства і колотих ран. На загиблій не було одягу, документи були відсутні. Парамедики МАДА констатували смерть дівчини," - написав журналіст.

Зазначається, що дівчину поховали 8 лютого на кладовищі в Ткоа.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Увечері 8 лютого (приблизно через добу після виявлення тіла вбитої) був затриманий підозрюваний у злочині - 29-річний палестинець Арафат Арафайя. Раніше відбував покарання в ізраїльській в'язниці за терористичну діяльність. Його запідозрили на підставі аналізу біологічних матеріалів, виявлених на тілі Орі Ансбахер. Інформація міститься в базі даних поліції з часів його тюремного ув'язнення," - повідомляється.

Зазначається, що вбивцю дівчини затримали в районі Ель-Біри, в ході спільної операції загальної служби безпеки, військових і спецназу прикордонної поліції. Він переховувався в мечеті.

"11 лютого затриманий постане перед судом, і поліція попросить продовжити термін його утримання під вартою.
Раніше в Хевроні військові провели операцію, в ході якої для подальшого руйнування був розмічений будинок Арафата Арафайі. Судове рішення щодо знесення цього будинку поки не прийнято," - повідомив журналіст.

Також відзначається, що в Тель-Авіві пройшла демонстрація з вимогою смертної кари для злочинця.

Нагадаємо, молоду співачку з Пакистану застрелили прямо на сцені під час її виступу.
Також Знай.uа писав, у Києві стався кричущий випадок, який поставив країну на вуха. Мати втопила власних дітей у озері "Срібний Кіл".