Новий прогноз погоди склав народний синоптик Леонід Горбань. За його словами, в Україні очікуються температурні гойдалки – мороз буде різко змінювати тепло і навпаки, а також в кінці тижня очікується різке похолодання до -25 градусів.

"До кінця наступного тижня на кілька днів знову прийде відлига. Після неї тиждень будуть невеликі морози (до 5 градусів). Потім очікуються два-три теплих дні, а наприкінці лютого знову вдарять морози до 10−15 градусів", – каже синоптик.

Також він заявив про те, що така погода протримається до березня.

"До 23 лютого температура буде коливатися в межах 5-7 градусів. В кінці місяця плюсова температура буде чергуватися з мінусовою", - також каже Леонід Горбань.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що сніговий циклон переверне життя українців з ніг на голову. З 10 січня синоптики спрогнозували погодні гойдалки. Очікується відлига, потеплішає. А вже через кілька днів знову прийдуть морози. Синоптики розповіли, що на територію України насувається новий сніговий циклон, який пожене перед собою теплий атмосферний фронт.

Також портал Знай.uа писав, що в Україну мчить гидкий циклон. Протягом найближчих трьох днів синоптики прогнозують суху і сонячну погоду по всій Україні. Температурний режим буде різнитися: від мінус 2-4 морозу, на північному сході країни до +4-6 тепла, на півдні та заході України. Але з понеділка з Європи прийде новий циклон, який принесе потепління і дощі з мокрим снігом. Про це повідомили в українському Гідрометцентрі.

Як повідомляв раніше Знай.uа, сніг на полях сам загорнувся в "роли". Подібні рулони снігу виникають, коли сніг покриває крига, але не прилипає до нього. При цьому сніг повинен бути пухнастим і пухким, а температура повітря - трохи вище нуля. Вітер повинен бути достатньо сильним, щоб переміщувати сніг, але не надто сильним, щоб ці рулони не руйнувалися.