У селі Кремінець, Донецької області, яке знаходиться на тимчасово окупованій території, помер 70-річний чоловік.

В ОБСЄ дізналися від лікаря про те, що чоловіку, якому близько 70 років, вдень 8 лютого на блокпості намагалися надати медичну допомогу. Це сталося біля комбінату "Каргіл", який знаходиться недалеко від села Кремінець.

Спостерігачі відмітили, що чоловік намагався потрапити на територію, підконтрольну Україні.

Також інцидент прокоментували у Донецькому морзі. Там повідомили про те, що тіло людини доправили 7 лютого, і що смерть була природньою.

Нагадаємо, у каналі спливло тіло трирічної дитини. В ході попереднього розслідування з'ясувалося, що 35-річний батько з 3-річним сином каталися на катамарані. Після цього чоловік причалив до берега і відійшов, залишивши дитину одного. Коли батько повернувся, то хлопчика не знайшов. "18 серпня о 19:00 від чергового Національної поліції надійшла інформація про загибель дитини на воді. Подія сталася в акваторії прогулянкового каналу в місті Енергодар", - йдеться в повідомленні Служби порятунку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Мертву зону" Донецька показали в реальності: окупанти остаточно знищили місто, приголомшливі кадри. Немає ні транспорту, ні людей, будинки зруйновані - дірки замість вікон. Постійні обстріли, пусті вулички, відсутність людей – здається, що після років в окупації життя в Донецьку просто зупинилося. І що б там не казали терористи в ефірі пропагандистських каналів, реальну ситуацію залюбки показують місцеві.

Також "Знай.ua" писав, потужні вибухи нищать Донецьк, люди в паніці ховаються від "Градів".