На території тимчасово окупованого Донецька прогримів потужний вибух. Як зазначають місцеві мешканці, чули відповідні звуки напередодні ввечері, 4 листопада.

У соціальних мережах скаржаться на посилення бойових дій практично у кожному районі: особливо на півночі та заході.

"8:00 Артилерія і танки. Спартак / ДАП Артемівська, Путилівський гай. Добряче чути вибух та шелестіння. Дуже схоже на" Град "з Щегловки / Водоспад", "15:47. Донецьк знову воює, зранку не навоювався", "16 : 03 до Рози-Миру - сильно гуркоче сторона Спартака, кулемети і різна стрілецька зброю ", - пишуть у коментарях.

Дивіться: вибух у Донецьку знищив склад боєприпасів "ДНР"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, в Чикаго на станції Grayland прогримів, загинув один з працівників. Як повідомляв "Знай.ua", на автостраді А4 поблизу міста Бохня (Малопольське воєводство, Польща) зіткнулося одразу чотири легкових автомобілів і двоповерхового автобуса, в якому їхали українці. Також "Знай.ua" писав, у столиці Іраку, Багдаді прогриміло декілька вибухів, пристрої спрацювали в шести кварталах іракської столиці.