У столиці Іраку, Багдаді прогриміло декілька вибухів. Пристрої спрацювали в шести кварталах іракської столиці.

Про це повідомляють представники місцевої поліції Хатема аль-Джабір.

Вибухи прогриміли 4 листопада, ввечері. Від вибухів в Багдаді загинуло п щонайменше 8 людей, ще 16 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На даний момент жодне угруповання не взяло на себе відповідальність за серію вибухів. Однак місцева влада вважає, що за вибухами може стояти ИГИЛ.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше, в грудні 2017 року центральний уряд Іраку оголосив про остаточне звільнення території країни від ИГИЛ. Однак бойовики продовжують здійснювати криваві теракти в різних регіонах Іраку.

Раніше повідомлялося, що Опубліковано відео з місця події, де молодий чоловік загинув від вибуху гранати.

Про це повідомляє Оксана Блищик, начальник відділу комунікації ГУНП в місті Києві.

На вулиці Харківське шосе був знайдений труп юнака з травмами живота, які, можливо, були отримані в результаті вибуху гранати.

Крім того, відомо, що на місці події були виявлені залишки вибухового пристрою, що дає можливість припустити, що загиблий вчинив самогубство.

Зараз правоохоронці встановлюють усі можливі обставини інциденту.

Нагадаємо, "керченський стрілок" запустив жахливу ланцюжок терактів, путінським псам її не зупинити. Чергова тривожна новина про бомбу з'явилася в ЗМІ.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві знайдено труп чоловіка, який помер жахливою смертю, опубліковано відео. На місці події були виявлені залишки вибухового пристрою.

Знай. ua писав, що хакери розкрили таємницю керченської стрілка. Російські силовики продовжують офіційне слідство.