На автостраді А4 поблизу міста Бохня (Малопольське воєводство, Польща) сталась страшна аварія. Зіткнулося одразу чотири легкових автомобілів і двоповерхового автобуса, в якому їхали українці.

Аварія сталася вдень у неділю, 4 листопада, повідомляє Польське радіо.

За даними поліції, аварія сталася на 453-му кілометрі автомагістралі A4 на висоті місцевості Прошувки.

дтп

За попередніми даними, постраждало сім осіб, у тому числі двоє дітей і вагітна жінка. Їм надали допомогу на місці, а потім госпіталізували у найближчі лкарні.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

На автомагістралі в напрямку Катовіце на трасу утворились довжелезні затори.

Повідомляється також, що в автобусі їхали українці.

аварія

Переповнений автобус упав з мосту через навіжену пасажирку

У Китаї сталась страшна катастрофа. Під час руху одна з пасажирок автобуса накинулась з кулаками на водія. Останній в якийсь момент втратив увагу та не впоравс з кермуванням. Автобус рухнув у річку. В результаті загнуло 13 осіб, ще кількох оголосили зниклими безвісти.

В мережу потрапили моторошні кадри, на яких показали, що відбувалось в салоні автобуса.

Нагадаємо, в Ізраїлі сталась аварія з автобусом. Щонайменше шість людей загинули і ще п'ятеро постраждали

Як повідомляв портал Знай.ua, в місті Дніпро третій день не прибирають з трамвайних рейок останки пенсіонерки, збитої трамваєм. Бабуся разом з семирічною онукою переходили шляху, коли на них наїхав трамвай.

Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 4 листопада, в 11:45 ранку, в Чикаго на залізничній станції Grayland стався вибух. В епіцентр потрапили працівники залізниці, один з яких помер у лікарні.