Як мінімум шість людей загинули і ще п'ятеро постраждали в результаті зіткнення вантажівки і мікроавтобуса на ізраїльській стороні Йорданської долини. Про це в неділю, 4 листопада, повідомляє газета The Jerusalem Post.

За інформацією видання, аварія трапилася на найбільш протяжному в Ізраїлі шосе 90 поблизу Мертвого моря. На місце події прибули бригади швидкої допомоги і пожежники. Для евакуації поранених в лікарні були задіяні вертольоти, однак про стан постраждалих докладніших відомостей немає.

Водій фури не постраждав і був доставлений в поліцію для допиту.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Поліцейські перекрили рух на шосе в обидві сторони. Інформації про причини інциденту поки не надходило.

Раніше ми писали, що кривава трагедія сталася на швидкісному шосе Ланьчжоу – Хайкоу в Китаї (провінція Ланьчжоу) буквально в 200 метрах від пункту плати за проїзд.

Пекельну ДТП спровокував той факт, що машини не встигали загальмувати і збивалися в купу, після чого почалася масштабна пожежа.

За повідомленнями ЗМІ, у страшному ДТП розбилися і згоріли живцем 18 осіб, а сама ділянка дороги перетворилася на палаючий пекло.

За повідомленням правоохоронців, страшну ДТП спровокувала вантажівка. Водій фури втратив контроль над керуванням автомобіля і перекинувся. Далі у вантажівку, одна за одною врізалися 25 легковиків.

Також ми писали, що в Рівному сталася страшна аварія. Так, водій Mercedes-Benz Vito наїхав на двох пішоходів. В результаті ДТП загинула 16-річна дівчина, а ще один постраждалий в даний момент знаходиться в лікарні з важкими ушкодженнями.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Рівненської області.

Копи повідомляють, що наїзд на пішоходів скоїв 39-річний водій автомобіля Mercedes-Benz Vito. Результати медичного огляду доводять, що водій авто перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, неадекватний охоронець заблокував дорогу "швидкій".

Як повідомляв "Знай.uа", "ядерний гриб" оглушив ціле місто, жителі в паніці намагаються втекти.

Також Знай.uа писав, що п'яний водій розніс натовп, загинула школярка.