Кривава трагедія сталась на швидкісному шосе Ланьчжоу – Хайкоу в Китаї (провінція Ланьчжоу) буквально у 200 метрах від пункту справляння плати за проїзд.

Про це повідомляють китайські ЗМІ.

Пекельну ДТП спровокував той факт, що машини не встигали гальмувати і збивалися в купу, після чого розпочалася масштабна пожежа.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За повідомленнями ЗМІ, у страшній ДТП розбилися і згоріли живцем 18 осіб, а сама ділянка дороги перетворився на палаюче пекло.

За повідомленням правоохоронців, страшну ДТП спровокувала вантажівка. Водій фури втратив контроль над управлінням автомобіля і перекинувся.

Далі у вантажівку одна за одною врізалися 25 легковиків.

Зіткнення такої кількості авто спричинило пожежу, і незабаром місце аварії перетворилося на справжнє пекло.

У моторошній аварії розбилися і згоріли живцем 18 осіб. Ще 27 постраждалих доставлені в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

На місці аварії працюють співробітники правоохоронних органів і рятувальники.

Нагадаємо, пізно ввечері 2 листопада в один із продуктових магазинів Бійська в Росії на великій швидкості влетів BMW X5. Автомобіль протаранив вхідні скляні двері і задер полиці з продуктами. З місця ДТП він зник. Про це передає LIFE SHOT.

Повідомляється, що аварія сталася о 23:10. В магазині "Кошик" в цей час продавців і покупців не було, інакше б могли бути жертви. Торгова точка розташована на вулиці Гастелло. За непідтвердженими даними, за кермом BMW X5 знаходився співробітник поліції. В органах він працює більше десяти років.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Крюковщині Київської області, в житловому комплексі Акварелі 2 сталася страшна автокатастрофа, в лікарню потрапили жінка з двома дітьми.

ДТП
ДТП

В результаті зіткнення автомобілів Фольксваген і Фіат, пасажири і водій Фольксвагена потрапили в лікарню. Причини аварії і повну картину обставин зараз з'ясовує слідство.

Також Знай.ua писав про те, що у Рівному сталася жахлива аварія. Так, водій Mercedes-Benz Vito наїхав на двох пішоходів. В результаті ДТП загинула 16-річна дівчина, а ще один постраждалий в даний момент знаходиться в лікарні з важкими ушкодженнями.