Пізно ввечері 2 листопада в один із продуктових магазинів Бійська в Росії на великій швидкості влетів BMW X5. Автомобіль протаранив вхідні скляні двері і задер полиці з продуктами. З місця ДТП він зник. Про це передає LIFE SHOT.

Повідомляється, що аварія сталася о 23:10. В магазині "Кошик" в цей час продавців і покупців не було, інакше б могли бути жертви. Торгова точка розташована на вулиці Гастелло. За непідтвердженими даними, за кермом BMW X5 знаходився співробітник поліції. В органах він працює більше десяти років.

Особистість підозрюваного вдалося оперативно установити завдяки тому, що на місці НП залишився передній номер, який відлетів при ударі від машини. При затриманні чоловік відмовився пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що в Росії юна автоледі влаштувала ДТП з шістьма постраждалими. Інцидент стався в Тюмені на вулиці Герцена біля торгового центру у п'ятницю, 2 листопада.

Як повідомляють ЗМІ, шестеро людей чекали на тротуарі зеленого світла, щоб перейти дорогу на пішохідному переході, коли на них налетів автомобіль. Постраждалі отримали серйозні травми і були госпіталізовані. Ведеться розслідування інциденту, дівчина буде притягнута до відповідальності.

Також ми писали, що в Київській області, в житловому комплексі Акварелі сталася страшна автокатастрофа, в лікарню потрапили жінка з двома дітьми. В результаті зіткнення автомобілів Фольксваген і Фіат, пасажири і водій Фольксвагена потрапили в лікарню. Причини аварії і повну картину обставин зараз з'ясовує слідство.

Нагадаємо, раніше неймовірний інцидент з грабіжниками і київськими копами потрапив на камеру.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі рештки пенсіонерки третій день лежать на трамвайних рейках: фото 18+

Також Знай.uа писав, з'явилося перше фото лідера "Дизель Шоу" після фатальної аварії.