Невідомі в Одесі зібрали людей на проплачений мітинг, але самі так і не прийшли на нього. Місцевим жителям обіцяли заплатити по 1 тисячі гривень.
Такі оголошення для всіх бажаючих "попрацювати" надсилали у Viber. Також оголошення розмущівали на різних сайтах, повідомляє 048.

"Йшлося про підтримку якогось кандидата в президенти, називалося навіть його ім'я - Сергій Філатов. Охочих помітингувати не збентежило те, що такого кандидата не існує", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що коли біля пам'ятника Дюку зібрався натовп людей, виявилося, що організатори не прийшли. По телефону вони спочатку радили присутнім "покататися на фунікулері".

Згодом у Viber вони почали відповідати, що кандидат в президенти провалився в каналізаційний люк і помер.
Найбільше засмутився чоловік, який привів з собою 270 чоловік - адже за кожного залученого обіцяли по 70 грн.

Нагадаємо, в Іспанії тисячі людей вийшли на вулиці для акцій протесту. Мітинги проти політики діалогу прем'єр-міністра Педро Санчеса з урядом Каталонії тривають у центрі Мадриду.

Акції протесту організували праворадикальні опозиційні партії "Народна партія" і партія "Громадяни". До акції протесту приєдналася права партія Vox. Вони вирішили організувати акцію після того, як Санчес запропонував сепаратистам можливість "круглого столу" для переговорів.

Крім того, у Франції поліція розігнала протестувальників за 15 хвилин: “жовта ніч” закінчилась так і не розпочавшись

Як раніше повідомляв "Знай.ua", "жовтий жилет" відкрив вогонь по копам: є постраждалі.

Також портал "Знай.ua" писав, що в італійській столиці сотні тисяч людей за закликом профспілок вийшли на акцію протесту проти економічної політики уряду країни. Протестувальники заполонили центральні вулиці Риму.