В італійській столиці сотні тисяч людей за закликом профспілок вийшли на акцію протесту проти економічної політики уряду країни. Протестувальники заполонили центральні вулиці Риму.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання DW.

За інформацією журналістів, демонстранти під гаслом "Майбутнє для роботи" закликали уряд забезпечити кращі державні і приватні інвестиції, провести фундаментальні реформи економіки і створити нові робочі місця.

Також журналісти заявили, що це найбільша подібна демонстрація в Італії за останні чотири роки. Профспілки звинувачують італійський уряд в дуже малих інвестиціях для підтримки економіки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Крім того, заходи запланованої пенсійної реформи вони вважають недостатніми. Також профспілки переконані, що введення базового доходу допоможе боротися з бідністю і безробіттям в країні.

Варто нагадати, що в суботу, 9 лютого, в Парижі (Франція) під час 13-ї антиурядової акції протесту руху "жовтих жилетів" поліція застосувала проти протестувальників сльозогінний газ. Відзначається, що біля Єлисейських полів між протестувальниками та паризькою поліцією почалися сутички. Щоб розігнати демонстрантів, поліція застосувала газ. За даними поліцейських, в ході бійки вони затримали 10 учасників мітингу. Двоє затриманих було поранено. Один з потерпілих втратив руку намагаючись кинути в поліцейських гранату.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові учасники акції протесту закидали будівлю Генконсульства Російської Федерації ємностями з зеленкою і яйцями, про що повідомляє УНН, посилаючись на повідомлення користувачів соціальних мереж.

Як стало відомо, у Харкові близько сотні людей взяли участь в акції під стінами Генконсульства РФ. Молоді люди мітингували проти агресії Росії, при цьому під час заходу під вікнами розгорнули транспаранти з написом: "Окупанти, забирайтеся додому".

Нагадаємо, українських в'язнів позбавили найголовнішого, і це не свобода і честь.

Як повідомляв Знай.uа Зеленського ледь не побили у Львові, виступ Квартал 95 зривають: "Клоун, проплачений олігархами".

Знай.uа писав, величезні черги на блокпостах "ДНР" переросли у протести, бойовики тікають з останніх сил.