У неділю, 10 лютого, у центрі Києва депутат опозиційної партії Сергій Жайворонок потрапив у серйозну аварію.

Про це повідомляє портал Преступности.НЕТ. та публікує фото з місця ДТП.

У повідомленні йдеться, що депутат Миколаївської міськради потрапив у аварію, де розбив свій автомобіль.

Правоохоронці на місці установили причину аварії - два автомобіля Renault Logan і Mitsubishi Lancer не встигли розминутися. За кермом останнього транспортного засобу перебував депутат Миколаївської міськради Жайворонок.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обидва учасники ДТП заявляють, що дотримувалися правил дорожнього руху і почали рух на зелений сигнал світлофора.

На місце події одразу ж прибула поліція та бригада медиків. Лікарі надали допомогу пасажирові, який перебував в салоні авто Жайворонка. У потерпілого за попереднім діагнозом черепно-мозкова травма.

Швидка допомога
Швидка допомога

До лікарів звернувся і сам депутат. Які травми він отримав унаслідок аварії, не повідомляється. Однак відомо, що відправитися до лікарні він відмовився.

Нагадаємо, у Києві сталася страшна ДТП з постраждалими.

В аварію потрапили два автомобілі, пише dtp.kiev.ua. Нещастя сталося ввечері неділі, 10 лютого. На Броварському проспекті біля станції метро Гідропарк, один з автомобілів перекинувся – всередині затиснуті люди.

"В перевернутому авто затиснуті люди", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 10 лютого в Києві за адресою Кловський узвіз, 18 сталася ДТП. Porsche Cayenne влетіло в Suzuki Baleno, який був припаркований на тротуарі.

Передає Інформатор.

Наголошується, що іномарка Porsche проїхала на червоний сигнал світлофора на вулиці Басейній. На це звернула увагу патрульна поліція. Правоохоронці спробували зупинити Cayenne, але водій не звернув увагу на вимогу поліцейських і зник. Як зазначає поліція, автомобіль ще раз проїхав на червоне світло.

Також Знай.ua писав про те, що на Херсонщині водій наїхав на співробітника поліції та втік з місця події.