На Херсонщині водій наїхав на співробітника поліції та втік з місця події. Інцидент трапився в ніч на неділю, 10 лютого у Бериславі.

Водій автомобіля ВАЗ-21099 наїхав на поліцейського і втік з місця ДТП. Проте правоохоронцяи вдалося затримати його протягом години. Про це інформують у відділі комунікації поліції Херсонської області.

"Близько опівночі в Бериславський відділ поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. Невідомий водій на одній з вулиць районного центру скоїв наїзд на пішохода та з місця ДТП поїхав", - йдеться в повідомленні.

У ніч, коли трапився інцидент, двоє товаришів йшли по По тій же стороні їхав легковийк, який наїхав на пішохода і втік з місця події.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Потерпілим виявився 27-річний співробітник районного відділу поліції, який разом з другом повертався після відпочинку додому. Чоловіка госпіталізували з тілесними ушкодженнями, зараз він знаходиться в стабільно важкому стані в реанімаційному відділенні", - йдеться у повідомленні.

Також відзначається, що поліцейським за годину вдалося встановити особу порушника та затримати його. Відмості та прикмети кривдника надав товариш потерпілого. Порушником виявився 43-річний житель районного центру, який розповів, що в останній момент помітив пішоходів і не встиг уникнути наїзду, а втік з місця ДТП, тому що злякався.

"Відкрито кримінальне провадження, санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі", - повідомляється.

Нагадаємо, у суботу, 9 лютого, в Києві на перетині вулиць В'ячеслава Чорновола і Златоустівської сталася страшна ДТП. Зіткнулися Mitsubishi ASX і Renault Logan служби таксі Uber.

За попередньою інформацією, зіткнення відбулося на перетині вулиць. В таксі знаходився пасажир, який не постраждав. У Mitsubishi їхали дві дівчини, яких довелося госпіталізувати.

Раніше Знай.uа повідомляв, в Інспекції безпеки дорожнього руху Нацполіції розповіли,яка дорога на Київщині найгірша і на неї більше всього скаржаться водії.