В Китайській Народній Республіці сталася масова аварія за участю 23 авто. В результаті кривавої ДТП загинуло 5 людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленню телеканалу Fox News.

За інформацією журналістів, аварія сталася біля міста Аньцзю в провінції Аньхой. У поліції ще з'ясували причини аварії, але вказують на погодні умови - дощ, сніг, перемети на дорогах.

Варто нагадати, що в Києві на вулиці Льва Толстого 9 лютого автомобіль марки Renault Megane вилетів на тротуар і врізався в терасу ресторану Pastateca. Аварія сталася приблизно о 15 годині. За словами свідків, Renault підрізав автомобіль Audi, який проїжджав повз. Щоб уникнути зіткнення, водій Megane виїхав на тротуар і зніс клумби та декорації, влетів на терасу ресторану Pastateca. Водій Audi зник з місця події.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

В результаті ДТП ніхто не постраждав. Літню терасу ресторану закрили на зиму, а людей у цей момент на тротуарі не виявилося. Водій відбувся лише легким переляком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на трасі Алма-Ата - Єкатеринбург в Костанайській області Казахстану сталася серйозна аварія. Відомо, що водій спиртовоза втратив керування. Машина перекинулася прямо на дорозі. Про це стало відомо завдяки відеозапису на YouTube.

За повідомленням видання "Sputnik Казахстан" відомо, що 60-річний водій вантажівки Volvo не впорався з керуванням, в результаті чого причіп з цистерною, повний спирту, відчепився і з'їхав у кювет.

Нагадаємо, копи показали найгіршу дорогу в Україну: більше всього ДТП, яма на ямі.

Як повідомляв Знай.uа в Києві сталася серйозна ДТП з дитиною, зіткнулися дві іномарки: одна влетіла в дерево, інша - в стовп.

Знай.uа писав, на Львівщині чоловіка госпіталізували з-під колес автобуса: в реанімації роблять все можливе.