Молоді матусі люблять носити дітей у слінгу, але це може бути дуже небезпечно для здоров'я малюка. Маленькі діти можуть отримати травми спини.

У жительки Москви сталась трагедія: маленький син, якого вона носила у слінгу, можливо, ніколи не зможе ходити. Під час носіння мати могла пошкодити малюкові хребет. Лікарі не дають ніяких прогнозів.

Справа в тому, що у малюків слабко розвинені хребці, і під час того, як мами носять своїх дітей у слингу, можна завдати невідворотніх наслідків. Існує ряд правил, яких слід дотримуватись.

Малюки, повернуті носом до щільної картини можуть загинути. Смертельний випадок зафіксували в 2009 році у США.

У Москві малюк не може ходити і навіть рухати ніжками, а лікарі намагаються виправити ситуацію, роблячи масаж. Вони дають поради молодим батькам і наголошують на тому, що маленьких дітей не можна переносити з затиснутими ніжками. Через те, що матусі не можуть правильно вкласти своїх дітей у слінг, виникає величезний тиск на нижній відділ спини. Через це хребет може пошкодитись, тому невідомо, чи зможе малюк взагалі колись ходити.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Мама звинучає себе у трагедії, яка сталася з її сином, і закликає молодих матусь не використовувати небезпечний прилад для того, щоб переносити маленьких дітей.

Нагадаємо, самотня пенсіонерка не доїдає і на останні гроші утримує притулок: українців просять про допомогу. Жителька Луцька самостійно доглядає за безпритульними тваринами. Зараз їх більше 20. Усю свою пенсію жінка витрачає на тварин, і дуже просить облаштувати притулок. Жінка говорить про те, що скоро у їхньому місті мають збудувати вольєри. Вона просить забрати собак, а поки - не може кинути бідолах напризволяще.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві ліфт мало не став могилою для вагітної жінки. У будинку всього лише дев'ять років. Порівняно з іншими житловими будинками, його можна назвати "молодняком". У цьому будинку є три ліфти - два маленьких і один великий. Один з маленьких вже досить тривалий час не працює, а в другому такому ж і стався інцидент.

Також Знай.ua писав, що смертельна хвороба повернулась в Україну.