Журналісти дізналися нові подробиці трагічної загибелі 20-річної Ірини Дворецької. Дівчина просто замерзла в лісі у Житомирській області.

Так, в ефірі ток-шоу "Говорить Україна" рідний батько загиблої студентки розповів, що старша сестра загиблої повідомила про зникнення дівчини тільки через кілька годин після того, як вона перестала виходити на зв'язок.

Тобто, майже кілька годин, поки дівчина намагалася вийти з лісової пастки в 20 градусний мороз, її навіть і не думали шукати. Як не дивно, але спосіб життя дівчини зіграв з нею злий жарт. Ірина зазвичай пізно поверталася додому, тому коли вона в черговий раз затрималася допізна це нікого не насторожило.

Прямо на ток-шоу розгорілася жвава дискусія

Даний факт видався дуже дивним для всіх експертів присутніх у залі, внаслідок чого, в студії розгорілася палка дискусія, яка потім перейшла в соцмережі.

В коментарях під записом випуску ток-шоу, який був оприлюднений в Youtube, розгорівся справжній скандал. Українці впевнені, що історія з загибеллю 20-річної Ірини Дворецькій «дуже каламутна», і батьки загиблої дівчини повинні спершу запитати у себе, «що вони зробили, щоб цього не сталося».

Дівчина вночі поверталася додому сама


«Коли загибла сестра подзвонила і сказала, що вона по трасі йде додому вночі, ніхто з рідних не кинувся її стрічати — для них звичайна справа, що вона сама часто ходила», «Завжди шкода, коли помирає людина, особливо молода. Але залишається мільйон питань: 1 чому 20-річна дама їде кудись без грошей? 2 — чому при відстані до свого села 4 км людина таки не доходить до нього? 3 — навіщо доросла дівчина по своїй волі пішла не по дорозі, а в ліс? 4 — якого батьки, які забили на свою дочку, не вирішивши питання як їй повернутися додому вночі, намагаються лайном поливати водія?», — вони пишуть у коментарях під публікацією.

Нагадаємо, Озвірілий маршрутник в Чернівцях познущався на ветераном АТО: виштовхнув і побив

Як повідомляв раніше Знай.іа, Пекельне полум'я вбило сім'ю депута: дружина і четверо дітей опинилися у вогняній пастці

Також портал Знай.іа писав, Дорога додому -20: водій вигнав 9-річну дівчинку з маршрутки