Трагічна ДТП зі смертельним результатом сталася в Овідіопольському районі. 27-річний водій Toyota Camry переїхав пішохода, який переходив дорогу в невстановленому місці.

Пішохід помер на місці. Відомості за даним фактом було внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 (порушення ПДР) КК України. Призначено проведення кількох експертиз. Поліція намагається встановити особу загиблого пішохода.

Прикмети: виглядав 25-30 років, зріст 160-170 см, волосся світле русяве, обличчя кругле.

Одяг: чорна куртка, сині джинси, чорний светр, чорну взуття.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Якщо ви володієте будь-якою інформацією, повідомте Овідіопольський ВП за телефонами: (04851) 3-15-90, (04851) 779-49-38, (050) 41-22-227 або на спецлінію «102».

Нагадаємо, Скандальний депутат розбився в центрі Києва: фото і подробиці

В неділю, 10 лютого, в центрі Києва депутат опозиційної партії Сергій Жайворонок потрапив в серйозну аварію.

Про це повідомляє портал Злочинності.НЕМАЄ. і публікує фото з місця ДТП.

У повідомленні говориться, що депутат Миколаївської міськради потрапив в аварію, де розбив свій автомобіль.

Правоохоронці на місці встановили причину аварії - два автомобіля Renault Logan і Mitsubishi Lancer не встигли розминутися. За кермом останнього транспортного засобу перебував депутат Миколаївської міськради Жайворонок.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Дикий маршрутник побив і вигнав дитину на очах у пасажирів: "На вихід! Геть звідси!"

В селі Вишневе, яке розташоване під Києвом, розгорівся гучний скандал з причини неадекватної поведінки водія маршрутки, про що повідомляють Акценти.

Обурливий інцидент стався у Київській області у звичайній маршрутці. Водій дозволив собі застосувати фізичну силу до хлопця, який запитав, чи можна проїхати по пільговим документа.

Також Знай.ua" писав про те, що У Вінниці два німці потрапили в страшну ДТП: автомобіль опинився на даху

У Вінниці, 11 лютого відбулося авто зіткнення при участі двох "німців". Автомобілі "BMW" та "Volkswagen" зустрілися на перехресті вулиць Келецької і 600-річчя інформує редакція сайту Vinbazar.com .