На південно-сході Ірану терорист напав на автобус військовослужбовців. Варто відзначити, що терористові потрібні були члени Корпусу вартових ісламської революції.

Інцидент стався неподалік від пакистанського кордону. Уточнюється, що бойовики напали на автобус з військовими, в наслідок чого загинули двадцять осіб і ще двадцять поранені.

Яка терористична організація в цьому замішана?

Засоби масової інформації говорять про те, що відповідальність за інцидент взяла на себе організація "Jaish al Adl". До речі, ця терористична організація пов'язана з "Аль-Каїдою".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Для довідки, "Jaish al Adl" означає «Армія правосуддя» і є терористичною організацією саафітів-джихадистів, що базується в провінції Систан і провінції Балухестан, яка несе відповідальність за кілька нападів на цивільних осіб і військовослужбовців в Ірані.

МЗС Ірану Мохаммад Джавад Зариф висловив свою думку щодо даного інциденту. Він вважає, що така атака пов'язана з самітом, який розпочався у Варшаві.

На своїй офіційній сторінці в Твіттер міністр зазначив, хіба це не випадково, що Іран постраждав від терору в той самий день, коли починається "Варшавський цирк"?

На даний момент інші чиновники Ірану не проккоментировали ситуацію.

Нагадаємо, путінський бойовик зізнався як планував вбити президента. Захар Прилепін розповів як колись міг вбити Єльцина.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа, терористи настільки розгулялися в новорічну ніч, що повбивали один одного. З-за недбалого відношення до зброї один бойовик загинув і троє були поранені.

Знай.uа писав, що терористи влаштували шабаш на могилі колишнього глави "ДНР" Захарченко, який був убитий в кафе "Сепар". І сталося це також у новорічну ніч. На могилі були розкидані лампадки та недопалки.