Країна ще не забула смертельну ДТП на Сумській, яке сталося з вини молодої мажорки Олени Зайцевої. Судовий процес йде повним ходом, а поки "відзначився" зведений брат дівчини, який теж не любитель дотримуватися правил ПДР.

Ще 3 червня минулого року Василь Зайцев потрапив під приціл харківських копів. Як передає Police Control Ukraine в соціальній мережі Facebook, правоохоронці помітили автомобіль BMW 320, водій якого поставив машину на тротуарі, не залишивши для руху пішоходів два метри.

Коли поліцейські почали розмовляти з Зайцевим, то побачили у нього ознаки алкогольного сп'яніння: нечітку мову, запах перегару, нестійку ходу. До того ж, Василь відмовився проходити перевірку на наявність алкоголю у крові.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Патрульні склали на нього протоколи за ч. 1 ст. 130 Купап (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції") та постанову по 1 ч. ст. 122 Купап (порушення ПДР).

Згодом Дзержинський районний суд Харкова стягнув з брата Олени Зайцевої штраф у розмірі 10 200 грн і позбавив його водійських прав на рік.

Нагадаємо, історія з Оленою Зайцевою триває вже два роки. З того самого моменту, коли відбулося масштабна дорожньо-транспортна пригода у Харкові. Адвокат Зайцевої Євген Мельниченко заявив, що його підзахисна не може бути визнана винною.

Раніше Знай.uа повідомляв, постраждалі в результаті кривавої аварії на вулиці Сумській в Харькові опреділили, що про підозрювані повинні понести покарання у вигляді 10 років позбавлення волі. Про це стало відомо завдяки повідомленням правозахисниці потерпілих Ларисі Матвєєвої у соцмережі Facebook.

Також Знай.uа писав, у Харкові відбулося чи не найбільш емоційне засідання у справі Олени Зайцевої. Слово надали рідним загиблих под колесами Лексуса, за кермом якого була 20-річна Олена.