Жахливий інцидент трапився сьогодні, 16 лютого у Росії. Там обвалився дах відомого університету. Перші хвилини після обвалення в університеті в Петербурзі потрапили на відео:

"Де всі? Дах обвалився!" - чути крики на відео.

Обвалення перекриттів з п'ятого по другий поверхи відбулося в будівлі університету ІТМО в Петербурзі. Під завалами може перебувати 21 людина

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ось що розповіла одна з дівчат, яка перебувала всередині будівлі у момент обвалення:

"Звук був ніби тисячу стільців одночасно упустили. Криків особисто я не чула. Пил була на всіх поверхах, і видимість була нульовою, йшли по ліхтарикам і по пам'яті, так як нічого не видно було," - кажуть очевидці.

Загиблих при обваленні в будівлі університету ІТМО немає. Про це повідомляє регіональне МНС. З будівлі евакуйовано 81 студент.

Момент обвалу даху зафіксували на відео:

Нагадаємо, бенкет в інший світ: свято обернулося жахливою трагедією, десятки загиблих. Саморобний алкоголь містив токсичний метанол.

В Індії загинули 39 людей після отруєння саморобним алкоголем. Ще близько 20 опинилися в реанімації. Відомо, що випадок не одиничний, злочинці працюють на півночі країни й поширюють отруту в різних містах.

Як повідомляв Знай.uа, величезна брила льоду розправилася із незаконною будівлею у Харкові: ремонт не допоможе, фото. У понеділок, 4 лютого, у Харкові сталася НП, пов'язана із обвалом величезної маси льоду та снігу. У повідомленні йдеться, що величезна маса снігу і льоду проломили дах прибудови до першого поверху на вулиці Дерев’янка.

Також портал Знай.uа писав, зірку серіалу "Фізрук" екстрено госпіталізували.