У одному із сіл Шполянського району на Черкащині чоловік жорстоко вбив продавщицю місцевого магазину. Про це повідомили в прес-службі поліції.

Як виявилося згодом, жінка була сестрою українського письменника Михайла Слабошпицького. Вбивця - раніше судимий місцевий житель, зізнався у скоєному. Він розповів, як скоїв страшний непоправний злочин. Злочинець розповів, як вдарив потерпілу сокирою по голові з метою заволодіти продуктами харчування та грішми. Від отриманої травми жінка померла миттєво.

Дружина письменника Світлана Короненко також написала про сумну звістку в соцмережі Facebook.

"За спеціальністю бібліотекар. Все життя працювала в бібліотеці, а в останні роки життя тримала невеликий сільський магазинчик. Там її вчора і вбили. Жорстоко і безжалісно", - написала Світлана.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Затриманому вже оголосили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Вбивці загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне. Наразі триває слідство. Правоохоронці досі з’ясовують подробиці жахливого інциденту.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українці штурмують банки в спробі врятувати свої кровні: фінансисти в паніці. Обсяг банківських капіталів поступово зменшується.

Проте, як вже неодноразово відзначалось, надійними українські банки назвати, на жаль, не можна, і через деякий час можна зіткнутися з необхідністю бігати по різних інстанціях і вимагати повернення своїх грошей, замість того, щоб спокійною отримувати відсотки. Мабуть, саме такі побоювання і змушують жителів нашої країни обнуляти свої депозити і знаходити своїм заощадженням інше застосування.

Як повідомляв портал "Знай.uа": підозрюваного в організації вбивства Катерини Гандзюк випустили з-під варти. Як стало відомо, такий кричущий випадок стався внаслідок внесення застави у розмірі 2,5 мільйонів гривень.

Також "Знай.uа" писав, що українцям розповіли про три индексації пенсій, а також про те, кого вони торкнуться в першу чергу.