Поліція шокувала жахливою знахідкою - тіло новонародженої дитини у лісі виявили вчора, пише Politeka. Про це стало відомо з повідомлення ГУ Нацполиции в Чернігівській області.

За інформацією правоохоронців, що 15 лютого, в поліцію Ніжина надійшло повідомлення про сумну знахідку. У лісовому масиві, неподалік від міського полігону твердих побутових відходів, виявлений труп новонародженої дитини.

На місці події поліція встановила, що в розірваному поліетиленовому пакеті знаходиться мертве немовля. Наразі поліцейські негайно приступили до пошуків породіллі, що вирішила позбутися дитини. Такий бездушний і прикрий вчинок розчулив і здивував самих правоохоронців. Бо таки легше затримати злочинця чи грабіжника, аніж виявити ні в чому невинне убите дитинча...

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, дитина в пузирі: знімки бразильського новонародженого вразили весь світ. Бразильські акушери прийняли незвичайні пологи.

Вражаючий випадок стався при пологах у лікарні Прая-да-Коста у місті Віла-Велья в бразильському штаті Еспіріту-Санту.

У однієї з жінок народилася дитина всередині амніотичного мішечка, пише Daily Mail.

На знімках Джани Бразіл, яка спеціалізується на фотографіях пологів, можна побачити малюка відразу після його народження в результаті кесаревого розтину.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", британські вчені розробили мініатюрний пристрій, що допоможе діагностувати причини безпліддя.

Також "Знай.uа" писав, трагедія в Києві: ліфт мало не став могилою для вагітної жінки. В одному з нових будинків Києва стався інцидент із ліфтом. Він зірвався у прірву разом з вагітною жінкою.

До речі, цьому будинку всього лише дев'ять років. Порівняно з іншими житловими будинками, його можна назвати "молодняком". У цьому будинку є три ліфти - два маленьких і один великий. Один з маленьких вже досить тривалий час не працює, а в другому такому ж і стався інцидент.