Львівський мер та кандидат на посаду президента України Андрій Садовий не може впоратися з власною собачкою, що вже говорити про країну.

Так, міський голова Львова зняв веселе відео, де просить всіх українців про допомогу. Мовляв, він не знає, що робити з собачкою, яка руйнує все навколо. Проведемо аналогію з країною, або і так все зрозуміло?

Дане відео Андрій Садовий виклав на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук, підписавши, що просить порад, але тільки з любов'ю.

Виявляється, що песик на прізвисько Йотамчик, розірвав футболку Садового-молодшого, якого звуть Антоній. Також постраждали від лап дрібного хулігана частина килима і ще пара-трійка речей родини мера.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Андрій Садовий розповів, що за улюбленцем добре доглядають і навіть купували йому кістки, щоб той зміг точити зуби. Але вони йому ні до чого. Йотамчик навіть не глянув у їхній бік, воліє щось м'якше.

Тим не менш підписники Андрія Садового не в захваті від такого прохання мера про допомогу і заявляють: "Чим тільки де**** не займаються, щоб створити прообраз людини, наближеної до народу. Скоро будуть питати який туалетний папір брати, щоб роздратування на ж*пі не було. Сором!!!"

Але знайшлися й ті, хто вважав це відео просто піаром: "Я не знаю хто у Садового піар-мененджер. Але він явно шарить, що і для чого робить. Прикиньте, щоб Порошенко чи Юлька у народу просили поради, та ще й по такій темі як собачки/котики".

Нагадаємо, вчені прийшли до висновку, що собаки розуміють нас. Результати показують, що у наших маленьких друзів є рудиментарне нейронний подання сенсу для слів, які вони вчать, диференціюючи слова, які вони чули раніше, від тих, які ні.

Як раніше повідомляв Знай.uа, деякі тварини можуть вилікувати людей від раку. Група фахівців під керівництвом Ернеста Геральта знайшли особливі наночастинки у "м'яких" тварин, які можуть боротися з раком. Секрет полягає в успішному протистоянні імунітету тварини підвищеного білку епідермального фактора росту.

Знай.uа писав, міський голова Львова Андрій Садовий поділився своєю думкою з приводу лідера групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.