В облуправлінні СБУ повідомили, що один з місцевих жителів організував в своєму будинку виробництво канабісу. А для розповсюдження «трави» чоловік залучив діючого співробітника поліції і одного з керівників місцевого самоврядування.

Під час обшуків було вилучено понад 30 кілограмів марихуани. Її вартість за розцінками «чорного ринку» становить понад 1млн гривень. До того ж у зловмисників вилучили нарізну і гладкоствольну мисливську зброю, бойову гранату РГД-5 і автомат Калашникова калібра 5,45 мм. Про це повідомили в СБУ.

Нагадаємо, на Львівщині зловили впливового наркобарона: мільйони текли через міжнародний канал.Нещодавно у Львівській області затримали чоловіка, який контрабандою провозив наркотики та психотропні речовини в Україну і тут продавав.

"Знай.uа" повідомляв, Під Києвом знешкодили банду небезпечних зломщиків: спіймали на гарячому.У містечку Глеваха група зловмисників пограбувала шиномонтажку. Відомо, що злочинці зірвали замок і викрали автомобільні шини та обладнання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, жінка купила дрібничку на барахолці, не підозрюючи, що перед нею насправді