На Львівщині жінка зарізала свого коханця. На момент вбивства жінці було сорок сім років, а чоловікові - п'ятдесят один рік.

Відомо, що жінка прожила зі своїм коханим сімнадцять років. Тим не менш офіційно вони не були одружені. Тобто, у них був цивільний шлюб.

Що могло стати причиною такого страшного вбивства?

Донька жінки розповідає, що співмешканець мами неодноразово чіплявся до неї, ображав її. Також він часто називав її образливими словами. Донька підозрюваної пов'язує вбивство саме з такою неадекватною поведінкою коханця мами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Молода дівчина розповідає, що її мама протягом тривалого часу терпіла всі образи на свою адресу, але в момент вбивства була вже остання крапля.

Відомо, що в той нещасливий день подружжя знову посварилися. Щоб заспокоїтися після конфлікту, Дмитро (вбитий) пішов у ванну кімнату палити. Але за чоловіком у ванну кімнату увірвалась Оксана (підозрювана). І з цього моменту все почалося.

Співробітники правоохоронних органів розповідають, що Оксана завдала Дмитру кілька ударів у спину кухонним ножем. Також поліцейські розповідають, що інцидент спровокувало алкогольне сп'яніння.

На крики прибігла донька Оксани, і вона ж викликала поліцію і медпрацівників.

Лікарі розповідають, що у потерпілого було шість ножових поранень. Чоловіка прооперували, але він помер, не приходячи до тями.

Сусіди цієї нещасної пари нічого не хочуть розповідати. Проте ходять чутки, що спонукали на це вбивство Оксану темні сили. Більше того, зі слів сусідів колишніх коханих, у цьому нещасному будинку це вже не перше вбивство.

Нагадаємо, Федеральна служба Безпеки буде розслідувати справу про вбивство екс-глави ДНР Олександра Захарченка.

Як раніше повідомляв Знай.uа, головну фігурантку у справі про вбивство Катерини Гандзюк затримали.

Знай.uа писав, вбивство іноземних студенток показували онлайн. Відомо, що Інтерпол затримав підозрюваного. Ці моторошні кадри ви повинні побачити.