У Львові шість чоловік отруїлися чадним газом, двоє з них - діти.

Відомо, що перший інцидент стався 18 лютого. Двоє мешканців квартири отруїлися чадним газом, в результаті їх доставили в медичний заклад у важкому стані.

Другий аналогічний інцидент стався в цей же день. Не пройшло і години, як потрібно було рятувати сім'ю з чотирьох людей. Двоє з них були маленькими дітьми. За інформацією, у цьому інциденті постраждали однорічна дитина і дев'ятирічна, а також їх мати з батьком. Мати з дітьми у стані середньої тяжкості негайно доправили в дитячу медичну установу, а голову сімейства в обласну лікарню.

Важливо знати перші симптоми при отруєнні чадним газом і як уберегтися від нього.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Якщо ви відчули запаморочення або вас почало нудити, а то і почалася блювота - це перші дзвоники. Також може проявлятися сухий кашель, втома і може бути важко дихати.

Уляна Супрун розповіла: "Більш серйозні симптоми — втрата рівноваги, зору, порушення пам'яті або ж втрата свідомості. Це може статися лише протягом двох годин, якщо в повітрі буде велика концентрація чадного газу".

Як вберегтися від отруєння чадним газом?

Провітрюйте приміщення, обігрівайте квартиру тільки тим, що для цього призначено, частіше перевіряйте чи вимкнена плита/духовка. Також не рекомендується ставити електричну витяжку з газовою колонкою в одному приміщенні. Всі ці поради допоможуть вам уникнути чадного отруєння.

Бережіть себе і пам'ятайте, що від отруєння чадним газом були зафіксовані летальні випадки.

Нагадаємо, на півдні України багатодітна сім'я отруїлася грибами. Відомо, що мати на сьомому місяці вагітності і її діти не вижили.

Як раніше повідомляв Знай.uа, правоохоронні органи показали підозрюваних у справі отруєння Скрипалів у Солсбері. Великобританія назвала імена.

Знай.uа писав, в Макіївці поширилася кишкова інфекція. В результаті більше ста місцевих жителів опинилися в інфекційному відділенні. Причина криється у воді. Подробиці.