Молода дівчина, родом з Нового Роздолу, опинилася в епіцентрі страшного злочину. Про це свідчить повідомлення прес-служби прокуратури Львова.

Відомо, що в минулому 2018 році двадцятиоднорічна дівчина в стані алкогольного сп'яніння спровокувала конфлікт зі своїм коханим. За даними, дівчина жила зі своїм двадцятип'ятирічним молодим чоловіком під одним дахом. Так, після "гулянки" між коханими виник скандал, в результаті якого дівчина нанесла чоловікові один удар ножем. Але цей удар виявився смертельним, так як потрапила зловмисниця в грудний відділ жертви.

Хлопця, зрозуміло, доставили в медичний заклад. Там він і помер, незважаючи на всі старання медичних працівників.

На даний момент обвинувальний акт направлений в один із судів Львівської області на розгляд. Тим часом двадцятиоднорічна уродженка Нового Роздолу знаходиться під постійним домашнім арештом.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Молодій зловмисниці інкримінують частину другу статті сто двадцять першої Кримінального кодексу України (Тяжке тілесне ушкодження). У зв'язку з цим звинуваченням, їй загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у російській столиці брила льоду вбила людину. З даху будинку на чоловіка впала глиба криги. Його в терміновому порядку доставили в медичний заклад для надання професійної допомоги. Відомо, що його прооперували. Тим не менш чоловік помер від отриманої черепно-мозкової травми.

Як раніше повідомляв Знай.uа, російська пенсіонерка здійснила потрійне вбивство. Повідомляється, що пенсіонерка часто сварилася зі своїми родичами через грошові борги. В результаті однієї з таких сварок літня жінка вбила своїх родичів, серед яких був і її маленький онук.

Знай.uа писав, в одному з українських міст мати вбила новонароджену дитину. Відомо, що у жінки вже було двоє дітей. Під час третьої вагітності вона вживала алкогольні напої. У стані алкогольного сп'яніння жінка народила у себе на балконі, перерізала пуповину і задушила немовля.