На Полтавщині мікроавтобус потрапив у ДТП: троє загинули одразу, ще двоє – у лікарні. Водія рятують у реанімації

Про це передає прес-служба ГУ Нацполіції в області.

Трагедія сталася приблизно о 18 годині 19 лютого на 188 км автодороги Київ - Харків, поблизу села Пишне.

Наголошується, що в автомобілі було шестеро чоловік.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Мікроавтобус "Volkswagen", рухаючись у бік Харкова в Запоріжжя з Варшави, не впорався з керуванням та допустив наїзд на металевий відбійник. В результаті зіткнення автомобіль виїхав за межі проїжджої частини і перекинувся", - передає прес-служба Нацполіції.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Варто нагадати, що за минулу добу в Харкові і на території області сталося 69 аварій. Відділ комунікації поліції Харківській області повідомляє, що в результаті цих аварій постраждали 14 осіб.

19 лютого, близько 18:45 у Харкові, на Московському проспекті сталася аварія за участю пішоходів. Чоловік за кермом "КІА" скоїв наїзд на сімнадцятирічну дівчину і вісімнадцятирічного хлопця, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Потерпіла залишилася з забиттям м'яких тканин потилиці, а хлопець – забоєм руки.

ДТП
ДТП

На перехресті вулиць Гвардійців – Широнінців і Механізаторській 51-річний водій «Volkswagen» наїхав на жінку. 76-річна пенсіонерка отримала забій грудної клітини.

Всіх постраждалих доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги. Після огляду відпустили додому.

Нагадаємо, У Дніпрі вантажівка збила школяра прямо на "зебрі", лікарі роблять все можливе

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Києві водій "відремонтував" богданчик легким рухом цегли: відео

Також Знай.ua" писав про те, що П'яні покатушки в центрі Києва закінчилися трагедією: відео