Нещодавно слідчі Головного управління Національної поліції у Миколаївській області разом зі співробітниками Управління захисту економіки провели обшуки у 15 комунальних підприємствах і фірмах, що постачають продукцію на території Миколаєва, Одеси, Хмельницького, та у 120 учбових закладах. Здійснено це було у рамках розслідування кримінального провадження, яке почали за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України за фактом присвоєння та розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживанням службовим становищем посадовими особами Миколаївської міської ради.

Досліджувалась діяльність управління освіти, комунально-виробничого підприємства з харчування закладів освіти Миколаївської міськради та 3 юридичних осіб.

Правоохоронні органи встановили, що під виглядом звичайного вершкового масла, комунальне підприємство купувало невідомий продукт, у якому міститься 1% молочних жирів.

Сергій Коновальчук - керівник відділу розслідування у сфері господарської та службової діяльності - розповів, що невідомий продукт не має нічого спільного із маслом, і його не можна було вживати у їжу дітям.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше ми писали, що директору однієї із львівських шкіл зробили догану. Також завідуючу з виховної частини звільнили з посади, але вона все одно продовжує працювати в школі викладачем.

Причиною такого інциденту стало те, що в січні цього року учні разом з директором і заступником поїхали в тур в Італію. Працівники школи не перевірили документи дітей заздалегідь, тому вже на кордоні виявилося, що один учень взяв з собою звичайний паспорт, замість біометричного. З цього моменту все і почалося.

Нагадаємо, що вчора у відділ поліції надійшов сигнал про те, що двох школярів доставили в медичний заклад з хімічним опіком обличчя.

Як повідомляв раніше Знай.ua, за місяць дії нового закону у деяких навчальних закладах вже є ті, хто відповідає за законом, визначено покарання, є перші протоколи і навіть перші рішення суду.

Також Знай.ua писав, що Донецькі бойовики виставили дітей під кулі: школа на лінії вогню.