Директору однієї із львівських шкіл зробили догану. Також завідуючу з виховної частини звільнили з посади, але вона все одно продовжує працювати в школі викладачем.

Причиною такого інциденту стало те, що в січні цього року учні разом з директором і заступником поїхали в тур в Італію. Працівники школи не перевірили документи дітей заздалегідь, тому вже на кордоні виявилося, що один учень взяв з собою звичайний паспорт, замість біометричного. З цього моменту все і почалося.

Директор висадила хлопця на кордоні, так як без візи він не міг потрапити на територію Італії. Директор школи стверджує, що домовилася з прикордонниками, що ті посадять учня на автобус до Львова.

Тим не менш хлопець так і не дочекався допомоги. Варто зазначити, що йому лише п'ятнадцять років. У зв'язку з обставинами, що склалися, підліток був змушений добиратися із Закарпаття до Львова самостійно.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мама підлітка після такого страшного інциденту написала у Фейсбуці пост, де підписники її підтримали. Після цього управління освіти Львівської районної адміністрації почало власне розслідування.

Також відомо, що був підписан договір з туристичною групою. Керівником групи дітей була заступник директора і саме вона з турагентом повинна була заздалегідь перевірити документи дітей, але цього ніхто не зробив, що і спричинило такі наслідки.

У зв'язку з цим, директору школи було винесено догану. Також управління освіти рекомендувало звільнити заступника з займаної посади. Але, на жаль, рішення про звільнення може приймати виключно директор.

Нагадаємо, у Львові захворіли на кір практично чотириста чоловік, багато з них - діти.

Як раніше повідомляв Знай.uа, президент Сполучених Штатів Америки розповів дітям, що Санта Клауса не існує. Такий вчинок гаранта США підписники розкритикували.

Знай.uа писав, у Львові школярів змушують купувати моторошні щоденники. На перший погляд, це були звичайні щоденники, а на передостанній сторінці приховувалося щось моторошне.