17 лютого о 22:30 автобус "Харків-Київ" рухався по вулиці Полтавський Шлях. У якийсь момент маршрутка почала хаотично змінювати траєкторію свого руху. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції в Харківській області.

Старший сержант поліції охорони Сергій Кариков згадує той страшний лютневий вечір і розповідає, що він повертався зі служби додому і сидів на задньому сидінні маршрутки. Раптом дівчина, яка сиділа праворуч від водія почала голосно кричати. Він кинувся на допомогу і побачив водія, який лежав без свідомості. Сержант, не довго думаючи, почав зупиняти вже некерований транспортний засіб. Хоробрий Сергій Кариков зробив все, що було в його силах , що б мінімізувати небезпеку для громадян. Цей вчинок так і залишився непоміченим, якби не лист подяки від громадян за порятунок їх життів.

В повідомленні відділу комунікації поліції говориться, що поліцейському в ті секунди було досить складно, так як водій заблокував собою доступ до керма, педалі і замка запалювання. Рішучі дії сержанта все таки призвели до зупинки транспортного засобу без виїзду на зустрічну смугу або зіткнення зі стовпом, який був поруч.

Після аварійної зупинки кут нахилу автобуса був достатньо небезпечний, тому пасажири обережно залишали зал, поки поліцейський надавав першу допомогу водієві. На місце події прибув ще один автобус, що довіз пасажирів до кінцевої зупинки маршруту. Сам Сергій Кариков приїхав додому далеко за північ.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що три мікроавтобуси зіткнулися під Житомиром: деталі страшної катастрофи

Нещодавно "Знай.uа" писав, аварии колишні власники і черга в сервіс: тепер водії зможуть дізнатися все про своєму автомобілі

"Знай.uа" повідомляв, що У Львові п'яний водій склав будівля вдвічі: є загиблі