В українській столиці сталася жахлива пожежа. Так, у торговельному центрі Art Mall на вулиці Заболотного, 37 в одному з холодильників супермаркету Fozzy сталося загоряння.

Відомо, що гарячий інцидент стався в четвер, 21 лютого. Про це пишуть столичні ЗМІ, з посиланням на оперативні дані екстрених служб.

В Киеве горит торговый центр Art Mall

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 20 februari 2019

За інформацією журналістів, пожежа сталася приблизно о 2:15 ночі. Їдкий дим швидко оповив приміщення магазину, а попіл засипав продукти і товари супермаркету. Вогонь вдалося загасити ще до приїзду рятувальників. Пожежні перевіряли територію і перешкоджали можливому повторному загорянню. За попередньою версією пожежа в холодильнику сталася через коротке замикання.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто нагадати, що 21 лютого, о 6:04, по вулиці Транспортній в селищі Новопідгороднє Меживського району Дніпропетровської області сталася пожежа. Про це повідомляють у прес-службі ДСНС Дніпропетровської області. Пожежа виникла в середині одноповерхового житлового будинку.

Під час пожежі було знищені домашні речі на площі 5м. кв. Пожежу локалізували о 6:28 і повністю ліквідували о 7:03. Під час гасіння пожежі в будинку було виявлено труп чоловіка, 1959 року народження. Причину займання встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Юлія Яригіна, родом зі Львова, завжди мріяла стати пожежником. Незважаючи на її завзяття, у Державній службі з надзвичайних ситуацій їй сказали, що дівчина не може гасити пожежі. Але у долі свої плани. Юлії Яригіній зараз тридцять три роки і вона знає як прийти до своєї заповітної мрії. Незважаючи на те, що жінка працює продавщицею, вона робить все можливе для того, щоб стати рятівницею.

Нагадаємо, у Львові "взяли" терориста-жартівника: тепер йому не до сміху.

Як повідомляв Знай.uа перші жертви глобального потепління: знищено цілий вид тварин.

Знай.uа писав, у Львові горить готель з туристами: смертельне фаєр-шоу.