Відділ комунікації поліції Львівської області повідомляє, що в ніч, 21 лютого, на трасі Львів-Шегині сталася дорожньо-транспортна пригода з летальним результатом.

В цю злощасну ніч на трасі зіткнулися туристичний автобус і автомобіль Мерседес. Відомо, що за кермом автобуса перебував сорока шести річний киянин. Також відомо, що цей автобус займався пасажирськими перевезеннями. За кермом Мерседеса перебував тридцяти п'яти річний мешканець Городка Львівської області.

В результаті аварії, на місці пригоди помер водій Мерседеса. З пасажирів автобуса за спеціалізованою медичною допомогою ніхто не звертався.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

За останні кілька днів у Львові та Львівській області сталося досить багато дорожньо-транспортних пригод.

Так, вранці 21 лютого під колеса автомобіля потрапив велосипедист.

На щастя, хазяїн двоколесного залишився живим, лише отримав кілька травм.

Вчора, 20 лютого, водій БМВ збив пішохода. Чоловіку, який був за кермом автомобіля, сорок вісім років. Потерпілому сорок три роки. Відомо, що в результаті аварії сорока трьох річного чоловіка госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

І це ще не повний перелік всіх дорожньо-транспортних пригод. Така кількість аварій говорить про те, що неуважність водіїв та пішоходів, ями на дорогах, ожеледиця, наявність алкоголю в крові і тому подібні причини можуть відняти у людини найдорожче - життя.

Нагадаємо, в українській столиці автобус набрав настільки багато людей, що його занесло. Відомо, що даний автобус влетів в іномарку Мазда. У цій аварії, на щастя, ніхто не постраждав.

Як раніше повідомляв Знай.uа, київське таксі провалилося в яму. Водій стверджує, що влетів в яму, так як він її не помітив. На жаль, але там не було ні освітлення, ні огороджувальних знаків.

Знай.uа писав, в Данії на залізниці сталася масова аварія. Місцевий потяг потрапив у жахливу ДТП, в результаті якої загинули шестеро людей.