У "Дубовому гаю" верблюд жорстоко обійшовся з чоловіком.

Про це стало зрозуміло зі слів директора парку Олега Комаренко.

За його словами, чоловік захотів покататися на верблюді, але він відкусив йому частину пальця.

Позиція Олега Комеренка полягає в неприпустимості тримання тварин в парку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що Щодня на вулицях Дніпра ми бачимо величезну кількість бездомних тварин. У кожного свідомого громадянина при цьому виникають питання: що робити, якщо вас укусив бездомний пес і наскільки при цьому великий шанс заразитися сказом?

Фахівці стверджують, що якщо вас вкусила безпритульна тварина або свій вихованець, який був не щеплений, потрібно терміново звертатися в лікарню. Самому від сказу вилікується нереально. Про це повідомляє "Інформатор".

Начальник лікарні ветеринарної медицини Дніпра, ветеринарний лікар Таміла Стручковська, завідувач лікарнею ветеринарної медицини Соборної та Шевченківського району Ігор Ткачук і эпидемилог Госппродпотребслужбы Геннадій Прокопенко розповіли, що потрібно робити в разі укусу бездомним тваринам або просто нещепленим.

Таміла Стручковская розповіла, що в 2015 році в Дніпрі було зафіксовано 5 випадків сказу. У всіх випадках постраждалих покусали домашні собаки. Серед них був один летальний результат , у зв'язку з тим, що чоловік відмовився від вакцинації. У 2018 було зафіксовано три випадки – тоді розповсюджувачем була лисиця. Її популяція зараз підвищує всі норми. У 2019 - на даний момент вже два випадки. Варто зауважити, що минуло лише два місяці нового року. Зараз джерелами стали заражені коти.

Найчастіше зустрічаються випадки сказу у Самарському та Новокодакском районах, бувають і в Чечеловском. Це можна пояснити тим, що природа цих місць сприяє виживанню і размножени лисиць.

Нагадаємо, Тримайся подалі від води: біолог опублікував страхітливі кадри з гігантською зграєю морських монстрів

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Дівчина прийшла на побачення до хлопця, але її загриз собака: коханому було все одно

Також Знай.ua" писав про те, що Поліція відкрила полювання на квіткових бізнесменів і покупців: знищують зникаючі види