Сорока річний житель Львова через двадцять років шлюбу зрозумів, що одружився не на тій. Примітно, що чоловік ще дізнався, що він двічі одружувався, не розлучаючись з попередньою дружиною. Керівник управління юстиції Львівщини підтвердив цей факт.

Керівник зазначив, що найближчим часом буде проводитися розслідування, щоб з'ясувати, що могло стати причиною такого інциденту.

Цікаво, що перший шлюб у чоловіка був у 1999 році. Потім у 2004 році він одружився вдруге. Про цю помилку стало відомо тільки в 2019 році. Таємниця так і не розкрилася, якщо б перша дружина львів'янина не зібралася знову виходити заміж.

А тепер увага! Чоловік свою першу дружину навіть не знав! Жінка подзвонила йому і сказала, що вона його дружина. Вона сама не знала як так взагалі сталося. До неї повинен був з Іспанії прилетіти наречений і вони планували за добу розписатися. А тут такий сюрприз.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Примітно, що подруга чоловіка повідомила, що він у 99 році служив в армії. А в 2004, коли одружився, ніяких проблем не виникло.

Коли молоді люди почали з'ясовувати, що ж сталося насправді дев'ятнадцять років тому, їм порадили звернутися в суд, щоб визнати цей документ недійсним.

Керівник львівського управління юстиції зазначає, що такий інцидент дійсно стався і вони будуть розбиратися.

Співробітники правоохоронних органів виїжджали в РАЦС, але там нічого конкретно сказати не можуть. Лише підтверджують цей факт.

Нагадаємо, син відомої співачки збирається одружитися. Ірина Білик розповіла, з ким зустрічається її дев'ятнадцятирічний син і з ким він планує одружитися найближчим часом.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Львові почнуть проводити вечірні церемонії одруження. Відомо, що вже з березня львів'яни та туристи зможуть розписуватися в нічний час доби. Ось такий романтик.

Знай.uа писав, церемонію вручення кінопремії "Оскар" вперше буде вести кухар, політик і спортсмен. Відомо, що в списку ведучих є кілька людей, які абсолютно ніяк не пов'язані з кіноіндустрією.