Українська співачка Ірина Білик підбила підсумки 2018 року та поділилась своїми враженнями від року, що минає. За словами зірки, особливо їй запам'яталися досягнення 19-річного сина Гліба.

Ірина Білик розповіла про те, з ким зустрічається її старший син, та поділилась радісною новиною – молоді люди збираються одружитись. Про це пише видання Сlutch.

Ірина Білик з батьком свого 19-річного сина Андрієм Оверчуком були одружені 4 роки. У 1999 у них народився син Гліб. Пара розлучилася через два роки після народження дитини. Після розлучення кар'єра Ірини пішла в гору, а ось у Андрія, який працював моделлю, домогтися слави, як у зіркової дружини, не вийшло.

Їхній спільний син Гліб Оверчук до своїх 19-ти відростив довге волосся і пішов по стопах батьків. Хлопець став займатися моделінгом і музикою та досяг неабиякого успіху в цих справах. Зараз він живе з дівчиною і сам заробляє собі на життя.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нещодавно Ірина Білик під час зйомок новорічного шоу для телеканалу Інтер розповіла, що Гліб багато гастролює зі своєю групою. Крім цього, співачка розповіла про те, з ким зустрічається її старший син. За словами Білик, у Гліба є дівчина Аліса, яка живе в Лондоні. Новий рік молоді люди збираються провести разом в столиці Англії. Ірина повідомила, що для її сина це перше справжнє кохання. Також співачка розповіла, що і Аліса, і Гліб дуже стильні молоді люди.

"Вони дуже стильні обидва, практично не одягаються в модних магазинах. Я їх стиль не зовсім розумію, це, знаєте, як хіпі в 60-х - все з чужого плеча, подерте, в клітинку", - каже співачка.

Крім того Ірина зізналась, що молоді люди вже задумалися про одруження.
"Мій старший син Гліб зараз став часто гастролювати зі своєю групою, крім того, він живе окремо, зі своєю дівчиною, і навіть збирається одружитися. Це чудово!", - поділилась Ірина Білик.

Що ж, в цьому син дійсно пішов у маму – зі своїм першим чоловіком Ірина також зійшлась в 19 років. Перший фактичний чоловік Ірини Білик – Юрій Нікітін, колишній музикант групи "Цей дощ надовго", нині — відомий продюсер. Молоді люди познайомились на фестивалі "Весінні надії-90" у Вінниці, тоді він грав у складі групи "Аякс", незабаром став продюсером Ірини Білик

Нагадаємо, нещодавно Ірини Білик з'явилася на червоній доріжці "M1 Music Awards" у супроводі своїх чоловіків - 3-річного сина Табриза та чоловіка Аслана Ахмадова.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Ірини Білик справив фурор у мережі

Також Знай.ua писав, Ірина Білик розповіла, як задовольняє чоловіка по телефону.