У Львові стався черговий інцидент, в якому замішаний співробітник Державної фіскальної служби України.

Київська прокуратура разом зі слідчими одного зі столичних відділень затримали ревізора-інспектора відділу якості аудиту управління аудиту Головного управління ДФС у Львівській області.

Відомо, що ревізор-інспектор збував сильнодіючі лікарські речовини. Під час установлення всіх обставин справи, стало відомо, що співробітник ДФС також переправляв дані речовини через кордон до Польщі.

Прес-служба столичної прокуратури повідомляє, що підозрюваному інкримінують частину четверту статті триста двадцять першої Кримінального кодексу України. Ця стаття говорить про незаконне придбання, збут, зберігання і перевезення сильнодіючих лікарських речовин.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Відомо, що за таке правопорушення львівському фіскалу може загрожувати від трьох до десяти років позбавлення волі. У деяких випадках, кримінального покарання можна уникнути. Якщо щиросердно зізнатися про те, у кого купувалися ці речовини, як збувалися, куди направлялися і всі випливаючі з цього нюанси.

Нагадаємо, співробітники правоохоронних органів затримали активістів. У центрі Києва поліцейські затримали і відвезли у відділення десяток активістів С14. Більше того, вони навіть пред'явили ордер на арешт.

Як раніше повідомляв Знай.uа, співробітник правоохоронних органів в алкогольному сп'янінні влаштував стрілянину. Відомо, що в українській столиці коп почав стріляти на вулиці з травматичної зброї, в результаті четверо жителів столиці взяли в цьому страшному інциденті участь.

Знай.uа писав, затримали головного редактора одного з українських видань. Відомо, що останній вимагав хабар від політика в особливо великому розмірі. Інакше, погрожував головний редактор, він розмістить у виданні провокаційний матеріал. Наголошується, що головний редактор вимагав десять тисяч доларів. Незважаючи на це, він вважає, що кримінальну справу сфабрикували проти нього.