21 лютого о 18:55 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в закинутому колекторі. В службу порятунку повідомив житель м. Вовчанськ на Харківщині. Про це пише "dozor.kharkov.ua"

На місце пожежі прибуло відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистерні. На момент їх прибуття з-під люка підземного колектора було видно дим. Рятувальники використали апарати на стиснутому повітрі і спустилися в задимлений колектор. Вони виявили там двох бездомних 1989 і 1956 року народження.

Чоловіків відразу підняли на поверхню і далі бригадою швидкої допомоги було госпіталізовано в центральну районну лікарню.

В 19:20 пожежу було повністю ліквідовано. Безпосередньо в колекторі горіло сміття на площі близько 1 кв. м. Предпологаемая причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на Дарниці спалахнула масштабна пожежа, всі в чорному диму: відео.На Лівому березі української столиці сталася масштабна пожежа. Так, загоряння виникло на вулиці Червоноткацькій. У мережі показали відео з місця інциденту. Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу Г. К.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що страшна пожежа охопила панельний будинок, є загиблі: рятувальники виявилися безсилі.У канадській провінції Квебек у результаті потужного пожежі загинули 3 людини. Відомо, що пожежа почалася в підвалі будівлі і на першому поверсі, після чого вогонь охопив всю будівлю.

"Знай.uа" вогонь і крики про допомогу: велика пожежа забрала життя трьох людей.У суботу, 6 жовтня, у Кропивницького Кіровоградської області в результаті пожежі в будинку загинули три людини. Про це повідомили в прес-службі Держнс.