Росія сново шокує світ. Що не день - то нова пригода, але в цей раз все набагато страшніше.

Нерідко трапляється, що від недбалості батьків гинуть діти. Цього разу також не обійшлося без пригод.

В Кірові (Росія) мати вирішила залишити свою трирічну дочку одну на тиждень в квартирі. Для молодої мами було важливіше відпочити і погуляти ніж панькатися з дитиною, тому вона залишила дівчинку вдома, прикрила двері і втекла.У разі такого халатного ставлення матері дівчинка раптово померла в квартирі. Але вишенька на торті тут в тому, що дівчина ( мама) пристойно виглядає і не створює враження "божевільної" або безвідповідальної матері. Дочку, до речі, звали Христина.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Про це першими повідомив новинний канал в Telegram - Baza.

Тіло трирічної дівчинки знайшла бабуся, коли прийшла в квартиру доньки привітати онуку з днем її народження. Але як виявилося вітати вже не було кого.

Коли бабуся відчинила своїм ключем двері квартири її здивувала, як би прозаїчно не було, мертва тиша, що стоїть в будинку. Матері Христини ніде не було, а сама дівчинка бездиханна лежала на підлозі. Рятувати вже не було сенсу, вона була мертва.

Зараз молода мама затримана співробітниками поліції і надалі буде чекати вердикту в ізоляторі. У випадку смерті дівчинки буде порушено кримінальну справу. Причина смерті дитини поки що до кінця не зрозуміла, так як можливо дівчинка померла від зневоднення. Але більш правдоподнобною версія отруєння пральним порошком, так як від голоду дівчинка рятувалася саме таким способом.

Напгадаємо, раніше "Знай.ua" писав про чотирирічного хлопчика який розповів своїй мамі про смерть. Як стверджує Лука, його мама раніше була вагітна ним, але потім він зник і став ангелом, так як стався викидень, але пізніше хлопчик шукав свою маму і незабаром знайшов її.


Також "Знай.ua" повідомляв про найшвидшу дитину на планеті. Рудольф здивував неймовірною швидкістю глядачів.


Раніше "Знай.ua" інформував про українського вундеркінда. Шестикласник за 65 днів забрав 37 призових місць в олімпіадах різних рівнів.