Багато молодих батьків, які обмінюються незвичайними історіями через соціальні мережі, стверджують, що їхні діти розповідали про трагічні смерті, які сталися з ними, після яких наступало нове щасливе життя.

Дивовижною історією поділилася у Facebook мама з Австралії Лаура Мазза. Як запевняє жінка, її 4-річний син Лука розповів їй про свої спогади до народження. Зокрема, він нагадав їй про викидень, який у неї стався до його появи на світ. Про це пише видання Daily Mail.

Мати розповідає, що Лука завжди був "мудрим і говорив кумедні речі", співав старовинні пісні, які не міг ніде почути. Він навіть міркував, як "маленький старий".

Якось син своїм визнанням змусив Лауру розридатися. Лука повідав їй дивну історію. Він згадав, що коли помер в її животику, потім став ангелом, а пізніше знову повернувся.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Так, мамо, я жив у твоєму животику… Я був там, але потім я помер. Я пішов шукати тебе, але не знайшов. Я пішов у твій дім, ходив, але ти не чула мене, коли я тебе кликав. Тоді я став ангелом. Я сумував за тобою, тому я хотів повернутися до тебе, щоб знову бути дитиною в твоєму животику, а потім я народився".

Before I had was pregnant with Luca I had heavy bleeding. I remember having a positive pregnancy test and then a few...

Geplaatst door Laura Mazza - Mum on the Run op Dinsdag 29 januari 2019

Почувши це, Лаура розплакалася. У неї дійсно був викидень.

"До того як я завагітніла Лукою, у мене була сильна кровотеча. Я пам'ятаю, що у мене був позитивний тест на вагітність, а через кілька днів почалися сильні болі і важкі місячні".

Однак про свій викидень Лаура ніколи не розповідала синові, так само, як і не вела бесід про ангелів.

Розповідь сина переконала її, що ангели існують, а діти самі вибирають своїх батьків.

"Я просто дивилася на нього і плакала… Наші діти знають, які їм потрібні мами, задовго до того, як ми дізнаємося про їх існування. Це доказ того, що вони вибирають нас, і їхні душі завжди з нами в цьому або наступному житті".

Last night we had a big dinner, and like all big meals, I never feel quite complete without some good chocolate. I sat...

Geplaatst door Laura Mazza - Mum on the Run op Maandag 21 januari 2019

Нагадаємо, хлопчик на ім'я Райан Хаммонс впевнений, що в глибині душі у нього є "таємна особистість".

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка на ім'я Тілеса впала в клінічну смерть на кілька хвилин у лікарні, щось показало їй минулі життя.

Також "Знай.uа" писав, резонансне відкриття, якого люди чекали все життя, зробили вчені. Професор Університету Північної Кароліни Роберт Ланц розповів, що після смерті люди потрапляють в якийсь паралельний простір і отримують шанс воскреснути.