У Вінниці подружжя вирішили не заводити повсякденних домашніх тварин як хом'ячки, рибки, коти і т. п. Було прийнято рішення надати притулок маленькому кайманові. Пізніше їх стало набагато більше.

Подружжя з Вінниці знімають вольєри прямо всередині торгового центру для своїх улюбленців. Вже зараз деякі з рептилій досягають чотирьох метрів у довжину . Влітку господарі хочуть перевести кайманів в Одеську область, де для них спеціально обладнаний басейн.

Світлана і Дмитро Бичківські випадково пристрастилися до розведення настільки небезпечних рептилій.

" Все почалося з одного маленького непримітного крокодильчика з яким в один день прийшов чоловік. Тоді він якраз працював клоуном у цирку. Така поява мене зовсім не здивувала і не налякала. Здавалося, ніби це було нормально. Власне так у нас з'явився перший крокодил, який і став нашим домашнім улюбленцем", - розповідає Світлана.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

За 10 років крокодиляче господарство разрослолось до 30 рептилій і вийшла вже ціла ферма. Спочатку подружжя скуповували мишей в цирках і приватних звірницях, а пізніше було вирішено створити умови більш наближені до природних для розмноження.

За словами головного члена сім'ї, Дмитра, крокодил вилуплюється вже хижаком з яйця. Таку любов до кайманів власники пояснюють тим, що вони хочуть розширити кількість видів, а так само популяцію.

" У нас як інтернат або будинок дитини для цих зубастиків", - пояснює Дмитро.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" " писав про сміливого француза який своїми грудьми затулив оленя від куль мисливців. Захисники виявилися веганами ( ті, хто проти вживання тваринної їжі, а так само використання тварин в експериментах або ж для елементів одягу).


Також "Знай.ua" повідомляв про норвежця який став альфа-самцем для вовків на заході Осло. В іншому випадку, вовки роздерли б людину на шматки, але Френк їх справжній друг.

Раніше "Знай.ua" інформував про постраждалих від нападу бика під час релігійного свята в Індії. Багато людей було поранено.