В Миколаївській області сталася моторошна трагедія. Так, у місті Вознесенськ собака на смерть загризла дівчину.

Про цю дику історії стало відомо завдяки повідомленню в соцмережах знайомої загиблої Юлії Полевської.

"Її привезли без свідомості в приймальний спокій о десятій вечора. Голову було проломлено від укусів. Лікарі думали, що був удар по голові. Але це були укуси. Ніжки було розірвано, живого місця не залишилося. Вона втратила дуже багато крові", — написала в соцмережах Полевська.

Катерина Копанева

За словами Юлії, коли привезли потерпілу в медустанову, вона ще була жива. Однак лікарі не змогли її врятувати.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Приблизно о 4−5 ранку вона померла від отриманих травм. Імовірно рвав її ротвейлер, собака хлопця, з яким вона гуляла ввечері. Власникам бійцівських порід собак прохання не забувати захищати суспільство від раптової агресії тварин. Був би на собаці намордник, дівчина була б жива", - заявила подруга загиблої.

Тим не менш українські журналісти з'ясували, що трагедія сталася 18 лютого у приватному секторі Вознесенська на вулиці Котовського. Загиблу дівчину звали Євгенія Александровська. Їй було 27 років.

Варто нагадати, що в Петропавловську-Камчатському (Росія) стаффордширський тер'єр скоїв напад на вагітну жінку з собакою. У мережі з'явилося відео інциденту. На ньому можна помітити, як бійцівський собака без повідка і намордника нападає на жінку, яка тільки встигла підняти свого вихованця на руки – саме він був основною цілля агресивного пса.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в "Дубовому гаю" верблюд жорстоко обійшовся з чоловіком. Про це стало зрозуміло зі слів директора парку Олега Комаренко. За його словами, чоловік захотів покататися на верблюді, але він відкусив йому частину пальця. Позиція Олега Комеренко полягає в неприпустимості тримання тварин в парку.

Нагадаємо, вегани полізли під кулі мисливців, щоб врятувати пораненого оленя.

Як повідомляв Знай.uа у Дніпрі атакують скажені тварини: фахівці розповіли, як себе вберегти.

Знай.uа писав, слідом за Білкою і Стрілкою: іграшкова такса відправиться в космос.