На релігійному заході в Індії величезний бик кинувся в численну юрбу.

Тисячі віруючих зібралися вчора в популярному місцевому храмі в селі Матакондапалі недалеко від Бенгалору, повідомляє Daily Mail.

Слід зазначити, що місцеві жителі звернулися за дозволом на проведення традиційного танцю биків зі 100 тваринами, однак місцеві чиновники відмовили їм у проведенні заході.

Індійські власті побоювалися, що розлючені тварини накинуться на натовп і виявилися праві.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Один з биків вирвався на свободу і буквально стрибнув у натовп. Кілька глядачів отримали поранення, але, на щастя, ніхто не постраждав.

Паніка спровокувала зіткнення з поліцією, яка намагалася контролювати натовп.

Зрештою, поліції довелося вдатися до дубинкам, щоб заспокоїти місцевих мешканців. У підсумку 25 осіб були затримані.

Старші посадові особи повідомили, що в результаті цього інциденту більше шести поліцейських і двоє пожежників отримали поранення. Також дісталося техніки — натовп пошкодив пожежну машину і поліцейську машину.

Бик стрибає в натовп

Розлючені тварини можуть становити небезпеку незалежно від того, де живуть: серед людей або в дикій природі.

Наприклад, американський спорстмен ледь не загинув від лап гірського лева під час бігу підтюпцем.

Пережив атаку наклали 28 швів. Зараз він йде на поправку.

Тварина накинулася на чоловіка, у відповідь той підняв руки і закричав, намагаючись налякати звіра. Метод дав осічку. І кугуар вчепився іклами в зап'ясті, поваливши Тревіса.

Натовп на святі

Спершу молодик злякався, що тварина привело з собою інших родичів, але потім страх поступився місцем захисного інстинкту.

Кауфман вільною рукою схопив камінь і вдарив кішку по потилиці. Однак декількох ударів виявилося недостатньо. Тоді чоловік обхопив ногами шию пуми і міцно стиснув її зі всієї адреналінової люттю.

Через кілька хвилин вона розкрила пащу. Звір був мертвий.

Нагадаємо, Японії загрожують цунамі і землетрус. У останнім часом почастішали зустрічі рибалок з сельдяным королем — гігантським створенням, якого вважають передвісником нещасть.

Як повідомляв Знай.uа, рибалка ледь не став обідом для унікального морського чудовиська.

Також Знай.uа писав, необычное создание зустрів під час занурення новозеландський дайвер зі своїми друзями.