У Львівській області в ДТП на трасі Мукачево – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів біля одного з сіл Пустомитівського району постраждали троє осіб.

Як передає прес-служба управління Нацполіції у Львівській області, в ДТП потрапив легковий автомобіль Renault Kengo, за кермом якого була 51-річна місцева мешканка, мікроавтобус Volkswagen, за кермом якого був 35-річний львів'янин і вантажівка DAF, яким керував 45-річний житель Яворівського району.

ДТП
ДТП

"В результаті зіткнення тілесні ушкодження отримала водій Renault і її 19-річний пасажир. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху", – кажуть в Нацполіції.

В даний момент поліція встановлює деталі інциденту.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто нагадати, що в українській столиці сталася моторошна аварія. Так, легковик Audi на величезній швидкості врізався в електроопору, яка стояла на зупинці громадського транспорту. Відомо, що пасажир автомобіля в результаті зіткнення загинув.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, трагедія сталася в Дарницькому районі столиці. З'ясувалося, що водій Audi рухався по вулиці Алма-Атинській і не зміг впоратися з керуванням. В результаті автомобіль на величезній швидкості вилетів на зупинку.

В результаті аварії постраждав пасажир легковика. Після зіткнення його затиснуло на задньому сидінні. Чоловіка з понівеченого Audi витягли рятувальники, після чого його госпіталізували. Але в лікарню потерпілого доставити не встигли: чоловік помер в кареті швидкої допомоги.

Нагадаємо, Зустрічне авто влетіло в кортеж президента

Стало відомо, що сьогодні, 22 лютого, в Молдові сталася ДТП за участю президентського кортежу.

У п'ятницю, 22 лютого президентський кортеж Ігоря Додона потрапив у ДТП. На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Патрульна поліція при маневрі на повній швидкості протаранив Камаз

Також Знай.ua" писав про те, що Президент потрапив у серйозну ДТП, машина перекинулася