Кілька жахливих ДТП сталося у Львові за останні кілька днів. Ми розповімо вам про найстрашніші.

На Львівщині автомобіль потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, в результаті машина перетворилася, в прямому сенсі цього слова, у консервну банку. Авто перерізало навпіл. На щастя, у цій дорожній пригоді ніхто не постраждав.

Вчора, 24 лютого, відбулося ще одне страшне ДТП. Автомобіль Шкода Фабіа їхав на великій швидкості. На мосту його підкинуло, в результаті авто в'їхало в дерево. Від потужного удару авто перелетіло на протилежну сторону. Люди, які бачили цю жахливу дорожньо-транспортну пригоду розповідають, що водій і ще троє пасажирів постраждали. Один з пасажирів зломав ногу, а решта, в тому числі, і водій були доставлені в реанімаційне відділення. Також свідки аварії відзначають, що у водія зламаний череп, а одна з пассажирів опинилася в багажнику через сильне зіткнення.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ще один інцидент приголомшив всю Україну. П'яний водій створив дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої постраждала чотирирічна дівчинка. Водій, не впоравшись з керуванням, влетів в електричну опору. Від сильного зіткнення постраждала його маленька дочка, яку доставили в лікарню з переломом кістки стегна. Відомо, що в результаті ще кілька районів Львова залишилися без електрики. З приводу відкриття кримінального провадження - інформації на офіційних джерелах немає.

Як бачимо, дорожньо-транспортні пригоди трапляються щодня і найстрашніше, що деякі з них можуть забрати життя людини назавжди.

Нагадаємо, на московському мосту у Києві водій не впорався з керуванням і сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Львові автобус з туристами потрапив в жахливу дорожньо-транспортну пригоду. Автобус зіштовхнувся з легковиком.

Знай.uа писав, львівський підліток викрав машину. В результаті молодий хлопець влаштував дорожньо-транспортну пригоду і загинув за кермом.