На території Донбасу вибухнув автомобіль, постраждав чоловік. Його особа поки невідома. Вибух стався під тимчасово окупованою Макіївкою.

Про це повідомляють ресурси терористів. Вони стверджують, що в окупованому місті приведено в дію вибуховий пристрій.

Деякі ЗМІ стверджують, що автівка вибухнула врезультаті замаху на вбивство. Повідомляється, що метою замаху був "командир підрозділу МВС ДНР".

Зараз, за ​​інформацією сайтів бойовиків, постраждалий знаходиться в лікарні в стабільному стані.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бойовики вже назвали вибух "української диверсією". Вони опублікували фото з місця події. Окупанки також заявляють, що мають опис підозрюваних у причетності до інциденту і шукають "диверсантів".

Варто зазначити, що на тимчасово окупованій території Донбасу вибухнув переповнених автобус з цивільними. Трагедія сталася неподалік пункту пропуску "Оленівка".

Вибух стався у суботу, 23 лютого, близько 14:00. Відомо, що автобус їхав на окуповану територію. При перетині нейтральної зони з України водій мікроавтобуса виїхав на грунтову дорогу, після чого раптово прогримів вибух.

За попередніми даними, одна людина загинула, ще двоє чи троє постраждали. Відео інциденту виклали в мережу. Інші подробиці трагедії з'ясовуються.

Нагадаємо, російський політик переконаний, що Москва має намір остаточно поставити крапку в питанні миротворців. Але відбудеться це після виборів в Україні.

Як повідомляв "Знай.uа", офіцер української армії Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") розповів, що ВСУ готові нанести рішучий удар по російському агресору. Офіцер заявив, що Україна буде застосовувати зброю не тільки проти РФ, а й проти будь-якого агресора, який зазіхне на наші суверенні території.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що в Луганську прогримів потужний вибух: бойовики вже шукають "укродрг" і обшукують місцевих. Наголошується, що в повітря злетіло авто, яке використовували для перевезення солдатів на випадок надзвичайних подій. Поранення отримали троє людей.