Всю свою міць і професійні якості путінським окупантам продемонстрували українські захисники. Такий випад змусить терористів двічі подумати, перш ніж вплутуватися в зіткнення з воїнами ЗСУ.

У прес-центрі Операції Об'єднаних сил повідомляють, що в районі проведення ООС на Донбасі десантники ВСУ відточували майстерність стрибків з парашутом. Тренувальні штурмові маневри виконували вночі і вдень.

Нічні стрибки воїнів-десантників

У районі проведення операції Об'єднаних сил воїни-десантники виконали парашутні стрибки вдень та вночі #ООС #операція_ОС Десантники однієї з десантно-штурмових бригад, що виконують завдання за призначенням у районі проведення операції Об'єднаних сил, 20 лютого здійснили стрибки з парашутом вдень та вночі. Вправи навчальних стрибків виконували у повному спорядженні зі зброєю із вертольота Мі-8. – Заняття відбулось в рамках плану бойової підготовки та з метою підвищення психологічної стійкості, – повідомила старший лейтенант Катерина Чемес. – За планом підготовки військової частини кожен десантник повинен виконати програму стрибків парашутним способом з різних висот. Найбільше ж уваги приділяється молодим воїнам, котрі посилено вивчають ази десантної справи та переймають досвід у старших товаришів. До слова, десантно-штурмові підрозділи в районі проведення операції Об’єднаних сил постійно вдосконалюють свою підготовку та готові в будь-яку мить до виконання бойових завдань. Рухаємось далі! Разом переможемо! Слава Україні!

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 20 februari 2019

Так, старший лейтенант ЗСУ Катерина Чемес повідомила, що вищевказані заняття пройшли в рамках плану бойової підготовки, а також з метою того, щоб поліпшити психологічну стійкість бійців ДШВ.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто нагадати, що багато експертів знову піднімають тему про те, що Україні слід нарощувати ядерний потенціал.

"В інформаційному просторі актуалізувалося той факт, що Крим Україні залишили без торгів саме в обмін на нашу відмову від ядерного арсеналу, а не подарували. Однак ми досі маємо достатній ресурс для відновлення ядерного статусу, якщо Кремль нас достаньо роздраконить", - розповів політолог Олексій Голобуцький у своїх соцмережах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що двох солдатів строкової служби у четвер, 21 лютого, було травмовано через вибух невідомого предмету. Інцидент стався на полігоні під Києвом. Про це стало ясно завдяки повідомленням 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних запорожців. Вони зазначають, що військові доставили в лікарню Міністерства оборони України, їм вже надали допомогу.

Нагадаємо, загиблих українських солдатів впізнали за допомогою ДНК-експертизи: Богомолець назвала цифру.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали висадку бійців ЗСУ на Донбасі: перемога за нами.

Знай.uа писав, Путіну відправили посилку з Горлівки: два автобуси мертвих окупантів.